+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Ara tornem a Mestalla amb la nostra gent”

Per Blanquinegres · 08 Febrer, 2015

La reflexió post partit del tècnic portuguès, ha servit per remarcar que en estos partits es on l’equip solidificarà el seu objectiu. “Hem donat un gran pas en el nostre creixement. Estos punts son essencials per a nostre objectiu”.

Respecte els minuts finals on l’equip ha canviat d’estat d’ànim en pocs minuts, el preparador valencianista ha dit que “amb el 0-2 el partit ja estava resolt, i hem sabut treballar amb eixe marcador. La parada de Diego i la de Gayà, ens ha fet sabut sofrir en un camp molt complicat. Personalment estic molt content, molt content per els jugadors, per l’afició. Ara tornem a Mestalla amb la nostra gent de costat”.

Respecte a les dos substitucions obligades per lesió, Nuno no ha pogut donar més llum. “Enzo no podia aguantar més i de Paco no se res en cert ara mateix”.

Per tancar la compareixença pública de l’entrenador del VCF ha comentat que ha de saber-se que “tenim un equip molt jove que estan creixent i crec que en este partit amb el 0-2 hem sabut aguantar, per lo que no podem dir que no saben manejar algun tipus de partits”.