+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Nuno: “Anem a afrontar el partit amb la fermesa i la convicció que requereix”

Per Blanquinegres · 16 Maig, 2015

Nuno Espírito Santo ha comparegut a la sala de premsa de l’Estadi blanquinegre per tal de repassar el que serà l’últim partit de la temporada com a local per al quadre valencianista. Minuts abans l’equip acabava la suau sessió que ha comptat amb la presencia del magnat de Singapur i màxim accionista del Club, Peter Lim.

 

Si, primer el més important, guanyar el partit que pot dur-nos a abastar l’objectiu de la temporada a més amb el premi de l’afició que servirà també per donar les gràcies a la nostra afició.

El més importat és que cante els nostres gol. Anem a afrontar el partit amb la fermesa i la convicció que requereix. El recolzament que esperem de la nostra afició es cap a nosaltres.

El primer pas, és demà. Sols podrem mirar amb optimisme el futur amb els 3 punts, com hem fet durant tota la temporada amb solidaritat i compromís, després ja podrem plantejar el que siga.

Ha sigut una visita normal, de les que ell sol fer, sempre tracta d’estar prop del seu equip amb un missatge de tranquil·litat i saben que tenim un ‘hincha’ més.

Un bon equip que juga un bon futbol per saber tindre la possessió, pressió… Segurament ens ho ficaran difícil a més ells tenen la possibilitat de jugar a Europa però per damunt de tot estem molt motivat s del que podem fer.

El que hem viscut enguany a Mestalla ha sigut molt gran i esperem que demà siga igual. L’afició ens ha retribuït amb un gran paper. L’afició rep el premi que es totalment merescut.

Sempre desitja sort i una cosa molt simple com donar-ho tot.

És una cosa amb la que hem crescut al nostre procés. Sempre des d’el minut 1 eixim amb la predisposició de traure els 3 punts. Sabem que anem a jugar un partit molt madur i que la victòria arribarà quan tinga que arribar.