+  ACTUALITAT  

INFORME CEDITS: Nul protagonisme dels cedits valencianistes

Per Blanquinegres · 31 Agost, 2015

Una temporada més, des de Blanquinegres.com, vigilarem el treball i progressió dels jugadors valencianistes que enguany tinguen que eixir en forma de cessió del VCF per tal de sumar minuts difícils d’acumular amb el conjunt de Mestalla.

Durant esta temporada seguirem les actuacions de 3 jugadors, formats a l’Acadèmia GloVal com són: Salva Ruiz i Robert Ibáñez al Granada i Fede Cartabia al Depor. Precisament anit, amb la jornada dos, el Depor va visitar Mestalla sense Fede, ja que per la clàusula de la por, l’argentí no podia creuar-se amb el seu Club d’origen. A la primera jornada si va ser titular per a Victor Sánchez del Amo.

Els altres dos blanquinegres destinats a Granada tampoc van tindre molt de protagonisme a la victòria sefardita davant el Getafe per 1 gol a 2. Només Robert va ser l’únic que va estar a la banqueta per viure de prop els 3 primers punts dels seus companys. Al contrari que el seu company i amic, Salva Ruiz, que va tindre que complir sanció per l’expulsió patida a la primera jornada davant l’Eibar.