ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats sobre el possible fitxatge de Peter Federico pel València

Per Javi Richart · 15 Gener, 2024

Les previsions conviden a ser poc optimistes, pel que fa a un fitxatge del València CF per a aquest mercat d’hivern. En canvi, encara queden 16 dies perquè es tanque, i el conjunt de Mestalla encara té opció d’incorporar algun jugador com Peter Federico.

Deportes COPE Valencia ha revelat que el Reial Madrid ja coneix la intenció del València CF per incorporar-lo aquest mateix mes de gener, tal com se li ha comunicat al club madrileny. Seria com a cedit, i amb una opció de compra no obligatòria amb un percentatge de la propietat del jugador dominicà. Una fórmula que ja ha utilitzat el Reial Madrid amb altres futbolistes.

Rubén Baraja estaria d’acord amb l’arribada de Peter Federico, ja que creu que pot sumar a la plantilla. El dominicà arribaria per cobrir la posició d’extrem, tant dret com esquerre, on actualment es compta amb 3 efectius: Diego López, Fran Pérez i Sergi Canós.

Actualment, Peter Federico es troba jugant a la Primera RFEF amb el Reial Madrid Castilla. Amb el filial blanc ha disputat 18 partits, anotant 2 gols i 2 assistències. Al pròxim mes de juliol complirà 22 anys,