ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats respecte al futur de Yaremchuk al València

Per Manel Rumbau · 20 Desembre, 2023

Roman Yaremchuk no ha acabat d’aterrar amb bon peu a la capital del Túria. El davanter ucraïnés va arribar el penúltim dia del mercat d’estiu després del no fitxatge de Rafa Mir davant la negativa de Víctor Orta. Des d’aquell moment, i fins el dia de hui, el cert és que el “17” valencianista no ha mostrat un rendiment destacable en LaLiga. 0 gols a falta d’un únic partit front el Vila-real per a tancar la primera volta del campionat lliguer és una dada contundent i més que suficient per tal de poder demostrar-ho. 

Davant aquesta situació, segons ha informat Héctor Gómez a Tribuna Deportiva, el València va contactar fa un mes amb el Brujas, club al qual pertany el jugador, per tal de conéixer si hi havia alguna possibilitat de poder revocar la cessió, situació a la qual el conjunt belga no es va negar gens.

És més, amb aquesta conversació pel mig, l’equip de la Jupiler Pro League va proposar al club de Mestalla esperar uns mesos més per veure si la situació del jugador podia anar a millor, tot i que el periodista valencià ha ampliat que el Brujas també compta amb un interés del Bolonia pel jugador. 

Baraja no veu amb mals ulls la seua eixida

Tot i que Yaremchuk es troba dispost a complir el seu contracte de cessió amb el València, la font citada també ha afirmat que Baraja no estaria en contra de l’eixida de l’ucraïnés en el mercat d’hivern, ja que davant la difícil situació provocada per Lim respecte a fitxar, el fet d’alliberar la fitxa del davanter podria ser d’ajuda alhora d’acudir al mercat per tal de reforçar un equip més que necessitat de fitxatges.