Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants sobre Borja Mayoral

Per Alex Alfaro · 28 Agost, 2023

L’operació Rafa Mir pareix tindre un final més que clar. Tot i que el València va presentar fa uns dies, després de dos mesos de negociació, una ofensiva pel davanter que es tradueix en oferta per valor de tota la fitxa del futbolista (al voltant de 3 milions bruts), la recepció d’aquesta oferta no ha sigut positiva per part del Sevilla.

El club de Nerbión, des d’aquest moment, ha tractat de convéncer al jugador perquè finalment es quede a Sevilla. No obstant això, Rafa Mir ha presionat sempre que ha pogut en les oficines del Sevilla per a demanar que li deixen eixir. A més, Rubén Baraja ha parlat personalment amb ell en més d’una ocasió malgrat que encara no és jugador de l’equip, una cosa que no va ocórrer ni amb Pepelu ni amb Sergi Canós, només amb Rafa. Ha sigut durant tot el mercat la major petició que ha fet el tècnic valencianista, però no pareix que puga concretar-se.

Rafa Mir es quedarà al Sevilla

Segons ha informat Sin Ataduras, el Sevilla té molt clar que Rafa Mir no eixirà al València durant aquest mercat d’estiu. Així ho ha confirmat el director esportiu del Sevilla, Víctor Orta, en declaracions per a la font citada. “Rafa Mir no ix del Sevilla. La decisió és clara”.

Per tant, tot i que el davanter murcià era una petició expressa de Rubén Baraja per a l’atac, tot fa indicar que Mir no jugarà en el Valencia aquesta temporada. Així mateix, el jugador també havia demostrat en nombroses ocasions el seu desig de jugar a Mestalla.

Les opcions

El València busca ja alternatives a Rafa Mir. Malgrat que no donen per perduts a Rafa Mir, el València no va a esperar indefinidament. El problema és, quines opcions? Pocs dels noms que ja han eixit són viables actualment per al club de Mestalla

Per part de Boyé, el davanter ítalo-argentí de 27 anys complirà el seu desig de seguir un curs més en LaLiga EA Sports gràcies al Granada, club del qual ‘Nico’ Rodríguez és el director esportiu i que ultima amb el franjiverde la compra dels drets sobre el davanter.

Altres noms per a les bandes, com Ivan Jaime, està a un passet de convertir-se en jugador del Porto. La situació s’ha accelerat en les últimes hores i ja existeix un principi d’acord perquè Iván jugue aquesta temporada en O’Dragao. Per tant, una opció, que era complicada per economia, Famalicao demana traspàs o cessió de 1,5 milions sembla allunyar-se definitivament per al València CF. 

I segons ha informat la Cadena Cope, el Getafe tampoc deixarà eixir a Borja Mayoral. És una decisió del propi Angel Torres i es que en diferents moments del mercat, el Getafe va demanar un pagament total de 5 milions (cessió més salari). Per tant, és altre nom completament descartat.