Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants respecte el futur d’Hugo Guillamón

Per Manel Rumbau · 11 Agost, 2023

Durant les últimes temporades, Hugo Guillamón s’havia convertit en un fix per a la medul·lar del València. Ho va ser per a José Bordalás, el qual va reconvertir-lo a “6”, Gennaro Gattuso o Voro González. Malgrat açò, el cert és que en l’RFEF sempre han apostat per Hugo com a defensa. Per descomptat, Luis Enrique se’l va emportar al Mundial com a central i quatre mesos després es va repetir la història amb la Sub-21.
 
No obstant això, la realitat és que des de l’arribada del Pipo a Mestalla, Guillamón ha jugat molt poc, condició que li ha perjudicat considerablement. Sense anar més lluny, malgrat que va ser convocat per Santi Dénia per a l’Europeu Sub 21, va perdre el seu rol d’indiscutible amb la selecció i va passar a ser un futbolista molt menys important en els esquemes del seleccionador.

Baraja no compta amb Guillamón

Ara mateix, segons ha informat Rafa Villarejo de Cope València, el jugador de l’Eliana continua sense convéncer al preparador valencianista, el qual ha provocat que el València no descarte a hores d’ara una eixida del “6” abans de finalitzar el mercat d’estiu. 
 
Res més lluny de la realitat, resulta sorprenent veure com tot un convocat amb la selecció absoluta per al passat mundial de Qatar haja pogut patir una caiguda de rendiment i confiança tan gran.