ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants respecte al futur de Fran Pérez

Per Alex Alfaro · 23 Març, 2023

Fran Pérez ha sigut clau al llarg d’aquesta temporada per a ajudar al primer equip. Ha sigut present en totes les convocatòries, fins i tot quan estaven tots els jugadors convocats i disponibles per al respectiu entrenador, ja siga Gattuso, Baraja o Gayà. I no sols això, si no que ha tingut una bona quantitat de minuts per a tractar-se d’un xic de 20 anys i amb un creixement exponencial com és el cas de Fran Pérez.

Tal com ha informat El Desmarque, el club ja ha comunicat a Fran Pérez que al llarg de la temporada no tornarà als entrenaments amb el València Mestalla i mantindrà la dinàmica del primer equip al llarg de la temporada.

Cal recordar que Fran Pérez té pendent signar el seu nou contracte i que li atorgarà tindre en el seu contracte la condició de tindre fitxa de primer equip de cara a la pròxima temporada.

La decisió és una responsabilitat per al jove futbolista, cada vegada més habitual en les rotacions, però també un premi per a ell donat el seu bon rendiment en el camp. Per al record de Fran Pérez queda, per descomptat eixe penal  que Alberoja Rojas i Jaime Latre no van voler veure ni xiular, però també els seus bons minuts en la Supercopa.