ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants en l’operació “Rioja”

Per Blanquinegres · 27 Juny, 2024

El València continua avançant en l’operació de Luis Rioja i continua sent optimista per a tractar de tancar-ho abans que comence la pretemporada. És una de les exigències de Rubén Baraja i ara és torn del club per a retornar-li la bona faena que ha fet.

Fins ara totes les converses han sigut entre Rioja i el València però tal com ha avançat Relevo, el València contactarà amb l’Alabés en les pròximes hores per a acostar postures i buscar tancar l’operació.

Al mateix temps  també el València i el Valladolid continuen perfilant els detalls per a la cessió de Cömert que suposaria un estalvi significatiu per al club. No obstant això, es podria tancar la de Rioja abans.

Rioja continua sent la primera opció del València per a reforçar la banda. La renovació de Rubén Baraja fins al pròxim 30 de juny de 2026 va reforçar encara més l’objectiu. L’andalús de 30 anys encaixa a la perfecció en el perfil de futbolista amb experiència i nivell competitiu que va demanar el Pipo durant les primeres reunions de planificació amb el club. Per això, Rioja continua sent el primer de la llista en la banda.