ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants en la venda del terciari a Atitlan

Per Alex Alfaro · 27 Maig, 2023

El València CF ha demandat al Govern valencià per caducar de forma antipicada l’actuació territorial estratègica (ATE) en una resolució aprovada pel ple del Consell a la fi de juliol del passat any, com va revelar el programa de Ràdio Marca, Sense Lligams.

Després d’aquella resolució, que va incloure el manteniment dels beneficis urbanístics en les condicions que establira l’Ajuntament de València en virtut de l’aprovació d’un nou conveni, el club va presentar primer un recurs de reposició per la via administrativa que la Generalitat va desestimar, i posteriorment va presentar un recurs davant el contenciós administratiu.

I és que, segons han informat a eldiario.es fonts de tota solvència, les negociacions entre Atitlan, l’empresa d’Aritza Rodero i de Roberto Centeno, gendre de Juan Roig, i el València CF per a l’adquisició per part de la mercantil de la parcel·la limítrofa al nou estadi, que compta amb una edificabilitat de 41.700 metres quadrats de terciari repartides en dues torres, s’han refredat considerablement.

Amb tot, les negociacions que estaven en una fase molt avançada no estan trencades, ja que l’interés pel sòl continua existint a l’espera de com es desenvolupen els esdeveniments a nivell jurídic i polític. Per part seua, fonts del club sostenen que la situació no ha canviat i que les converses continuen obertes.