ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants en la renovació de Carlos Soler

Per Alex Alfaro · 23 Març, 2022

La renovació de Carlos Soler continua sent un dels temes més calents de tota la temporada. Qualsevol aficionat valencianista li encantaria veure al seu capità moltes temporades més a Mestalla, però la realitat econòmica és la que és.

De cara al pròxim mercat de fitxatges, el València ha de dur a terme una important reestructuració esportiva. Està obligat a vendre al voltant de 40 milions d’euros i encara ària perdudes de 36, segons reflecteixen els propis pressupostos del club.

Per això no dona per a tot, encara que el València està fent una aposta econòmica important perquè Carlos Soler renove.

Segons ha informat la Cadena SER, el club ha realitzat una nova ofensiva de prop 4 milions de contracte. La voluntat de jugador continua sent la de la renovar,però dins d’uns paràmetres econòmics determinats, als que encara no arriba el València.

L’oferta encara sembla que no acaba a acontentar l’agència de representació de Carlos Soler. És un gran pas cap avant i un esforç enorme per part del València. Però està arribant a la zona límit. Les intencions són bones, però no serà fàcil que es tanque. Per descomptat, és una operació molt diferent a la de Ferran Torres.