ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants en la renovació de Baraja

Per Blanquinegres · 30 Maig, 2024

EI València i Rubén Baraja ja estan parlant des de fa temps de futur i del projecte en comú per a les pròximes temporades. Les diferències entre el club i el tècnic no són grans i això significa que estan prop d’ampliar la relació que mantenen des de febrer de 2023, quan el València va cridar a Baraja per a que el puguera salvar. Ara es parla de prorrogar-la fins a 2026, amb opció d’incloure un més. És a dir, un o dos anys més de l’any que encara li resta de contracte al val·lisoletà. Per a Baraja els anys de contracte no són importants i el més important és el projecte que li presenten.

La sintonia entre les parts augura que el “sí que vull” arribarà abans que després. És qüestió de dies o setmanes. Ningú vol prolongar aquesta negociació en el temps i la intenció és que a la volta de les vacances els futbolistes es troben a un tècnic renovat.

El València sap el que demana i espera Baraja, representat per Manuel García Quilón, per a la seua renovació. El tècnic, que durant la setmana ha mantingut diverses converses amb Miguel Ángel Corona respecte a la planificació (també l’agent en detalls contractuals) i tots dos comparteixen el mateix diagnòstic de necessitats, té clara la situació financera del club, la necessitat de realitzar alguna venda i que de la “travessia pel desert” no continue.