ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants en la renovació de Baraja

Per Blanquinegres · 12 Juny, 2024

La renovació de Rubén Baraja es trobava en un punt perillós després que la negociació s’allargara molt més del que havien pretés les dos parts. Tot això fins al punt del seu agent, Monolo García Quilón, va arribar a posar un termini per a obtindre una resposta de Singapur.

No obstant això, segons ha informat Golsmedia, després de diversos intercanvis de propostes, les negociacions es troben en un punt avançat i el normal és que es poguera tancar en els pròxims dies.

Les principals diferències es trobava en les exigències econòmiques de Baraja. La primera proposta del València plantejava una pujada molt lleugera, insuficient després de veure el rendiment del Pipo. No obstant això, la seua postura no és inflexible i les dos parts esperar aconseguir un punt en comú.

Un altre dels punts que falta per resoldre són les clàusules d’eixida. El València vol tindre una finestra per a poder pactar una eixida depenent del rendiment esportiu, i Baraja busca reduir una clàusula d’eixida inferior als 5 milions que té ara mateix.

Mentrestant, el club té paralitzades totes les operacions fins a saber el que ocorre amb Rubén Baraja.