ACTUALITAT  ELPARTIT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants en la convocatòria del València

Per Alex Alfaro · 29 Octubre, 2022

Els jugadors es troben ja concentrats per a afrontar amb la màxima il·lusió del món el gran partit d’esta nit a Mestalla entre València i FC Barcelona. Està tot absolutament preparat, a València fa una temperatura agradable (20°) però a partir de les 19.00, tota la zona pròxima a l’Estadi de Mestalla serà un autèntic infern en la qual milers de valencianistes tractaran d’encoratjar als seus per a marcar el primer gol del partit.

Els jugadors, com explicàvem, ja estan concentrats a l’hotel habitual prop del Passeig de l’Albereda. Des de les 13.00 han anat arribant un a un tots els jugadors de la primera plantilla amb els seus cotxes particulars per a pujar a l’autobús. També ho feia el míster Gennaro Gattuso.

Les novetats més importants de la convocatòria, prenent com a referència l’anterior llista contra el Mallorca són les absències de Ilaix Moriba i Mouctar Diakhaby, tots dos per lesió. Tampoc està Nico, que es perd el partit per la clàusula de la por imposada pel FC Barcelona i Yunus, que es perd el gran partit per acumulació de targetes grogues.

D’altra banda, estan tots els jugadors, inclòs Samu Castillejo que torna a la convocatòria després de diverses setmanes lesionat. Cömert, que ha estat entre cotons tota la setmana, també està llest per a formar part de l’onze titular de Gattuso. És més, com avancem durant el dia d’ahir en Blanquinegres, Gattuso va provar amb ell com un dels centrals titulars.

Per tot això, aquesta és la convocatòria de Gattuso per a enfrontar-se al FC Barcelona (21.00)

Porters

Mamardashvili, Herrerín i Rivero

Defenses

Gayà, Lato, Thierry, Foulquier, Paulista, Cenk, Cömert, Jesús Vázquez, Mosquera.

Mig del camp

Guillamón, André Almeida, Yellu, Tiago Ribeiro.

Davanters

Lino, Kluivert, Hugo Duro, Cavani, Fran Pérez, Marcos André, Samu Castillejo (no ha pujat a l’autobús dels convocats i veurem si finalment entra en la llista).

Baixes

Nico (clàusula), Yunus (sanció), Diakhaby (lesió) i Ilaix (lesió)