Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Novetats importants amb Sergi Canós

Per Blanquinegres · 29 Juny, 2023

En pocs més d’una setmana torna al treball el València C.F a la Ciutat Esportiva de Paterna als ordes de Rubén Baraja. I el València treballa a contrarrellotje per a tractar que eixe dia l’entrenador compte amb el primer reforç de la temporada. No obstant això, de moment no hi ha cap operació que estiga prop de tancar-se.

Mentre Quico Catalán li tira un pols al València i des de Singapur es discuteix si pagar els cinc milions d’euros que costa la clàusula de Pepelu, Sergi Canós, futbolista del Brentford, és el jugador que estaria més prop de tancar-se i que esta mateixa setmana podem tindre ja un acord.

En les ultimes hores l’entorn de Sergi Canós transmet que, a pesar que l’acord no és total amb el futbolista, es troben molt a prop. Les negociacions s’han intensificat en les últimes hores i la sintonia és bona. Hui mateix podria haver-hi un acord Canós-VCF.

No obstant això, la principal incògnita que cal resoldre és la part del Brentford. Canós es va obrir en canal a principi i va arribar a assegurar en Relevo que “estaria predispost renunciar a molt per a fitxar pel València”, per tant, s’entén que les negociacions amb el club de la seua vida no han de ser un problema.

Tal com ha informat el periodista Nacho Sanchís, el València ha comunicat que vol al jugador gratis i garantint un percentatge al Brentford en cas de futura venda. No obstant això, encara no hi ha resposta del club anglés encara que la intenció que tenien era poder fer caixa amb ell.