ACTUALITAT  FITXATGES  

Novetats importants amb l’operació Luís Rioja

Per Joan Marc García · 12 Juny, 2024

El València vol tancar com més prompte millor un reforç i el vol fer abans que l’equip torne als entrenaments el pròxim 8 de juliol. Més enllà de decidir si executar la clàusula de Peter Federico, l’altre nom propi i que està damunt de la taula és el de Luis Rioja.

És una operació que el València porta treballant des de fa mesos i existeix ja un pacte real entre el club i el jugador. No obstant això, el València no és l’únic club que estè en la baralla. Rioja prioritza anar-se al Betis perquè és el seu club sentimental, però sap que a Mestalla serà més important i que l’operació es podria resoldre abans.

Ara el tema important és que el València puga arribar a un acord amb l’Alabés. Des de Vitòria s’exigeix xifres pròximes als 2 milions, però el València encara no ha presentat una oferta formal.

Abans de tot això, primer ha de tancar-se la renovació de Rubén Baraja i tindre agilitat des de Singapur perquè l’operació no es complique. No obstant això, no es tracta d’una operació que descarte a Peter Federico ja que Rubén Baraja vol a dos extrems, però caldria tornar a passar per Singapur i saber la xifra que deixa gastar.

El València no vol que l’operació s’allargue en el temps i pretén fitxar al futbolista de l’Alabés abans del 30 de juny, per poder adelantar-se a altres equips interessats en Rioja, com el Betis, i per poder donar-li a Baraja un extrem a l’inici de la temporada.

A més, segons ha informat Relevo, el contacte entre el club de Mestalla i els agents del jugador és continu, amb la mateixa persona que va gestionar el fitxatge de Dimitrievski, implicada també en el possible traspàs de Luis Rioja. En les recents reunions s’han confirmat dues coses: el jugador està disposat a fitxar pel València, però el temps és un factor clau per a que el fixatge es tanque.