La millor informació del ValènciaCF en valencià

Novetats en l’operació Campaña
,

Novetats en l’operació Campaña

COMPARTIR

Campaña és un d’eixos noms que té el València damunt de la taula per al mig del camp. Un futbolista que agrada especialment al director de futbol, Miguel Ángel Corona i que porten seguint amb interés des d’el mes de gener passat.

Amb el descens del Llevant a segona divisió, el jugador tenia un acord amb el club pel qual podia marxar-se cedit a qualsevol club que li igualara el salari que té actualment amb el Llevant. En eixe cas, i de manera automàtica, marxaria del club sense que el Llevant poguera fer res. El València estava interessat en esta operació, ja que a malgrat que havia de fer un esforç gran per a pagar la fitxa, el jugador arribaria a cost zero.

No obstant això, esta clàusula tenia data de caducitat i és que l’oferta havia d’arribar abans del 31 de juliol. No obstant això, segons ha pogut saber Blanquinegres el Llevant ha pres la decisió de prolongar esta clàusula fins al pròxim 31 d’agost, és a dir, un mes més.

El València és coneixedor d’este nou canvi en les condicions del futbolista i és una cosa que veu amb bons ulls ja que el club no tenia previst presentar una oferta suficient per a traure a Campaña

No obstant això, tal com està el mercat, Campaña passa a ser una opció secundària a l’espera de veure que ocorre amb Arthur i si finalment la Juventus decideix acceptar l’oferta. Este nou canvi de les regles del joc li donen temps al València per a traure jugadors i lluitat per ofertes millors.