+  ACTUALITAT  

La nova senyera del València CF ja està en camí

Per Alex Chardí · 11 Febrer, 2015

A Blanquinegres.com podem informar que la nova camiseta de la senyera, que preparen el València i Adidas de forma conjunta, ja està en camí. La senyera és un projecte en el qual es treballa des de fa molts mesos i que, tant el club com la marca que s’encarregarà de fabricar-la, ja estan mans en l’obra. Els dissenys podrien estar fins i tot ja en la fase de producció, ja que la intenció és que la senyera entre en escena abans que finalitze l’actual campanya com una mesura de màrqueting.

La senyera serà una de les equipacions oficials que vestirà el València en la temporada 2015/16 on quedaria un poc més reservada per a la Lliga de Campions, sempre i quan el València acabe classificant-se. A més, d’esta forma també quedarien complits els somnis dels aficionats que tanta estima li tenen a este disseny que amb Joma va batre rècords de venda.

Des d’ací podem avançar i assegurar que el disseny serà molt similar al de la fotografia que acompanya la notícia. Està basat en un template oficial 15/16 de la marca Adidas junt amb els detalls que tenim constància que vestirà la senyera valencianista.

camiseta-senyera-AC57

BANNER-TENDA