La millor informació del ValènciaCF en valencià

Nova reunió entre el València i la Generalitat sobre el Nou Mestalla i el Mundial 2030
,

Nova reunió entre el València i la Generalitat sobre el Nou Mestalla i el Mundial 2030

COMPARTIR

En el dia de hui s’ha tornat a produir una nova reunió entre representants de la Generalitat Valenciana i del València CF. Segons ha informat Onda Deportiva València, esta reunió s’ha celebrat l’àrea de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i han estat presents les següents persones: Josep Miquel Moyà, director general d’esport de la Generalitat; Salvador Gomar i el regidor d’esports Javier Mateo. Per part del València, han assistit Christian Schneider i Javi Solis.

València, seu del Mundial 2030

El punt principal de la reunió ha sigut la possibilitat que València siga seu en el Mundial 2030. Cal recordar que Espanya i Portugal han presentat una candidatura conjunta per a poder acollir el campionat internacional més important del món. 

Des de la RFEF ho tenen clar, València serà seu si el Nou Mestalla està operatiu. Per esta raó, des de la Generalitat i l’Ajuntament pressionen amb força al València, ja que amb un estadi amb capacitat per a 70.000 espectadors, València podria acollir unes semifinals d’un Mundial. Això seria una injecció econòmica molt gran per a una ciutat com València. 

Manteniment de l’edificabilitat 

El passat divendres, representants del València CF i l’Ajuntament de València es van reunir per a tractar de desbloquejar la situació del Nou Mestalla. Després de la caducitat de l’ATE, el club i les institucions públiques busquen una nova via per a acabar el camp situat en l’avinguda de les Corts Valencianes. Per això, van proposar mantenir l’edificabilitat si l’estadi és de 70.000 espectadors. D’esta manera, el club no perdria els beneficis urbanístics que tenia amb l’ATE.