+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Nova proposta per Enzo Pérez

Per Blanquinegres · 19 Agost, 2014

La intenció de que Enzo Pérez vista de blanquinegre es ferma, i des d’el València s’estudia la via mes fàcil per a tancar la incorporació del migcampista argentí.

Tal i com han informat a Sillas Gol de MediterráneoTV en la nit de hui, el València CF li hauria proposat al Benfica, una contraoferta pel tal d’eludir els pagament de clàusula del migcampista internacional, la qual reclama el conjunt lisboeta, xifrada en 30 milions d’€.
La proposta del club de Mestalla inclouria a un jugador dins de l’oferta i així deixar el traspàs en 25 milions fixes mes un jugador. Les possibilitats que el conjunt blanquinegre ofereix son 3; Joao Pereira, Andrés Guardado o Jonas.
Esta opció no és nova dins de l’operació del València per Enzo. Fa unes setmanes es va parlar de l’opció Enzo+Banega, finalment, eixa oferta va quedar en no res, ja que la situació de bloqueig que patia la societat en la venda va frenar qualsevol moviment per l’estrela del SL Benfica, a mes de que tampoc satifeia els desitjos del tècnic portuguès, Jorge Jesus.