ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nova oferta mexicana per a comprar el València

Per Blanquinegres · 30 Gener, 2024

Estes últimes dos setmanes estan de moda els fons d’inversió i les ofertes a Peter Lim. Després que Zorío presentara una oferta de 250 milions d’euros, hui Las Provincias revela com un grup d’empresaris mexicans va intentar comprar el València la setmana passada i va xifrar la seua oferta en una xifra pròxima als 200 milions d’euros.

Sens dubte el València està en boca de les grans butxaques que busquen fer-se un espai en els equips de futbol. Però de moment tots es troben molt lluny del que demana Peter Lim pel València.

Segons esta informació, el grup d’empresaris es van posar en contacte amb un inversor per a conéixer les opcions que havia de que Peter Lim venguera el club i van xifrar l’operació en 200 milions d’euros. Buscaven informació financera i accionarial del València, però principalment en el tema urbanístic. Principalment este ultim és el que marcarà un futur preu del València en el moment en el qual Peter Lim vulga vendre’l.

De moment tota la situació del Nou Mestalla segueix parada el mes de febrer es farà un pas fonamental quan les fitxes urbanístiques, al costat de la llicència, s’emporten al ple municipal per a la seua aprovació. De moment no li ixen els vots a Maria José Català.