ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Nova oferta del Marsella per Wass

Per Alex Alfaro · 07 Agost, 2021

En ple mes d’agost continua la lluita de Daniel Wass per abandonar el València. Després d’una pèssima oferta del club francés fa unes setmanes d’alrededor de 750000 euros, des de França han tornat a fer un altre intent per Wass. Segons ha informat la Cadena SER, l’Olympique de Marsella estaria disposat a pagar 1,5 milions d’euros.

No obstant això, des del València asseguren que l’oferta es troba molt allunyada dels seus desitjos i en cap cas vendrien al futbolista per una xifra pròxima al milió i mig d’euros. Cal tindre en compte que pocs jugadors poden abastar un nombre tan ampli de posicions com ho fa Daniel Wass, i per aqueixa raó és peça fonamental en l’esquema de Bordalás.

Més concretament, des del València afirmen que no vendrien a Wass vendrien per menys de 6 milions d’euros, alguna cosa que ara mateix resulta bastant complicat.

Una altra peça de la partida és l’actitud de Daniel Wass davant aquesta situació. De moment es va perdre el Trofeu Taronja per unes presumptes molèsties. Daniel Wass té clar que no jugarà la pròxima temporada al València. En el cas que marxara aquesta temporada, el club tractaria de fitxar un recanvi. No obstant això, veient el panorama actual, això estaria per veure.