ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nova lesió al València a l’espera de proves mèdiques

Per Blanquinegres · 08 Octubre, 2023

Segueixen les males notícies per a Rubén Baraja, que en el descompte del xoc que li ha enfrontat al RCD Mallorca corresponent a la jornada 9 de LALIGA ha vist com se li lesionava un nou jugador. Thierry Correia, que tornava de lesió després de no estar en el Benito Villamarín, ha eixit amb problemes físics i quasi sense poder caminar en el minut 92.

Dit siga de pas que venia queixant-se durant diverses jugades fins que, finalment i pel que s’ha pogut veure en les imatges, s’ha lesionat.

I en este escenari, el que més ha sorprés ha sigut la reacció de Gabriel Paulista. Quan Foulquier ha tirat la pilota fora del camp, s‘ha acostat ràpid a Thierry, pel que sembla, per a estirar-li els bessons i s’ha trobat amb un crit del portugués amb el qual semblava dir-li que no. Després, s’ha vist imatges del hui capità queixant-se i lamentant-se de “una més”.

Ara mateix, l’única notícia positiva per a Rubén Baraja és que arriba l’aturada i tindrà dues setmanes per a recuperar a algun dels set lesionats que té en estos instants comptant a Thierry. A més del portugués, els jugadors que ja omplien la infermeria són Sergi Canós, José Gayà, Jesús Vázquez, Alberto Marí, Mouctar Diakhaby i André Almeida, que es va quedar fora per sorpresa de la convocatòria del València CF per a esta jornada 9 de LALIGA davant el RCD Mallorca.