La UE Eivissa d’Amadeo Salvo fracassa en el seu intent d’ascens a Segona Divisió

Per Mauro Pérez · 10 Juny, 2024

La UE Eivissa ha vist frustrat el seu intent de tornar a la Segona Divisió espanyola després de caure eliminada pel Barça B en el play-off d’ascens. El Eivissa va perdre per 5-3 en l’Estadi Johan Cruyff, després d’haver sigut derrotats també en el partit d’anada en Ca Misses per 1-2.

L’equip eivissenc va començar el partit amb força i determinació. Amb dos gols d’Alberto Escassi, en els minuts 18 i 44, la UD Eivissa es va col·locar amb un esperançador 0-2 en el marcador, resultat que els donava la passada de ronda. Durant la primera meitat, els de l’Eivissa van mostrar solidesa i determinació, deixant entreveure que podien superar al filial blaugrana.

No obstant això, en els últims sospirs del primer temps, Marc Guiu va retallar distàncies per al Barça B, marcant el 1-2 en el minut 47. Este gol va ser un colp psicològic per a la UE Eivissa, que va iniciar la segona meitat amb menys fermesa. El Barça B va aprofitar esta debilitat i, en un obrir i tancar d’ulls, va empatar el partit gràcies a un gol de Pau Víctor en el minut 52.

La defensa de la UE Eivissa, que havia sigut el seu punt feble durant la temporada, no va poder contindre l’ofensiva barcelonista. Unai Hernández, amb una actuació estel·lar, va anotar tres gols consecutius en els minuts 58, 60 i 62, portant el marcador a un devastador 5-2. Encara que Rubén Díez va aconseguir marcar el tercer gol per a la UE Eivissa en el minut 66, este punt va resultar insuficient per a canviar el destí del partit.

El resultat deixa a la UE Eivissa fora de la lluita per l’ascens i marca la fi d’una temporada plena d’alts i baixos. Després d’una primera volta de lliga destacada, on competien per l’ascens directe amb el Castelló, l’equip va patir una caiguda en el seu rendiment en la segona meitat de la temporada. La falta de precisió en atac i la fragilitat defensiva es van fer evidents, culminant en la seua eliminació del play-off.