+  PRIMER EQUIP  

Nous capitans per a honrar un braçalet històric

Per Pere Alapont · 23 Gener, 2016

El València Club de Futbol, a la deriva des de l’inici de la temporada, està tractant de llavar la mala imatge que ve oferint des del principi d’esta campanya, i l’última desesperada acció que s’ha dut a terme és la de canviar de capità.

L’entrenador, Gary Neville, afirmà en roda de premsa després de la pobra actuació copera davant el Las Palmas que havia arribat a un consens amb l’anterior propietari del braçalet, Dani Parejo, perquè aquest deixara el seu càrrec. Darrere d’açò, motius com el rendiment baix del jugador durant tota la temporada i la poca estima que este té entre l’aficionat, que veu com qui ha d’exercir com a capità no ho fa com s’esperaria.

Els pròxims hereters del braçalet s’han anunciat fa unes hores. Paco Alcácer i Álvaro Negredo, en eixe ordre, i altres que ja l’havien portat en diverses ocasions com és el cas de Javi Fuego i Diego Alves. Amb diferents particularitats, el que sí reuneixen estos homes és una certa experiència en l’equip de Mestalla i un talant tal volta més intens que el de l’anterior capità.

Siga com siga, els nous capitans van a haver d’erigir-se per damunt dels companys i fer-los entendre que la situació que es viu és més greu del que sembla, que la històrica samarreta que es posen ha de deixar d’oferir la infame imatge que està donant i que, o hi ha ja un canvi de dinàmica, o la cosa pot empitjorar molt més.