ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nous avanços amb l’Ajuntament per al Nou Mestalla

Per Alejandro Fernandez · 07 Març, 2023

Este mateix matí hi ha hagut una reunió entre els tècnics municipals i els del València per a anar donant forma als últims detalls de com quedarà el Nou Mestalla. La reunió s’ha mantingut en un bon clima de treball i cooperació per a abordar detalls com les llicències, segons ha informat ElDesmarque.

El director corporatiu del València, Javier Solís, va explicar la setmana passada que la situació de l’estadi està parada a causa del bloqueig polític i que els avanços s’estan produint des del pla tècnic amb l’Ajuntament.

El club porta quaranta dies sense rebre resposta per part del propi Ajuntament per a conéixer els últims detalls que requereixen i que presenten els polítics per a poder realitzar la signatura del conveni i que es posen en marxa les obres del nou estadi.

Les últimes informacions que han hagut sobre el Nou Mestalla és l’interés per part del gendre de Juan Roig en la compra del terciari de la parcel·la del Nou Mestalla, negociacions que es troben molt avançades. Però no s’ha pogut tancar res pel fet que el València no disposarà d’aquest terciari fins que no es construïsca el poliesportiu annex al nou estadi.

Per això tot depén de l’aprovació del nou conveni i de la signatura d’este, que s’està retardant perquè l’Ajuntament no mou fitxa i no envia al club els últims detalls per a la signatura.