+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Nou objectiu del València: Pablo Zabaleta

Per Blanquinegres · 12 Novembre, 2014

El València no perd el temps i està a la recerca de jugadors que milloren la plantilla actual, i a més d’analitzar el mercat de cara al pròxim mercat d’hivern, també començen els moviments per estar preparats al pròxim mercat d’estiu.

Una de les considerades posicions necessàries a reforçar és el lateral dret. Amb la renovació de Barragán en camí, el club busca un jugador de màxim nivell que augmente la competitivitat de la plantilla per tal d’aspirar a tot. La situació de Joao Cancelo quedarà definida a final de temporada quan acabe la cessió i VCF i Meriton decidisquen el futur del jove portugués.

Entre diversos jugadors, la parcel·la esportiva ha fixat els seus ulls en un vell conegut de la lliga espanyola, Pablo Zabaleta; tal com ha informat Alberto Santamaria al programa “Sillas Gol”. Amb 29 anys, farà 30 a gener, és un dels millors laterals drets del món, i per ell sospira Nuno Espirito Santo. Ayala seria també un dels seus gran valedors.

Té nacionalitat espanyola i acaba contracte en juny de l’any 2017, però el jugador estaria disposat a abandonar la ciutat de Manchester per tal de tornar a la lliga espanyola quasi 7 anys després de ser traspassat de l’Espanyol al Manchester City per 8 milions d’euros (agost de 2007). A més, que la seua dona siga espanyola (concretament catalana) seria un nou motiu per tornar a la lliga.

El València s’enfrontaria de nou a un fitxatge car, el qual sols eixirà de Manchester amb els diners per davant. Un jugador importantíssim per als citizens on ha jugat 253 partits oficials amb 7 gols i 23 assistències en poc més de 6 temporades. A més, cal assenyalar que sols s’ha perdut 10 partits a causa de lesió en tot este temps.

Zabaleta es retrobaria a València amb un gran amic