La millor informació del ValènciaCF en valencià

NOTÍCIA BQ: Bordalás valora no continuar la pròxima temporada
,

NOTÍCIA BQ: Bordalás valora no continuar la pròxima temporada

COMPARTIR

Els dos fitxatges que ha realitzat el València durant este mercat d’hivern no són suficients per a un Bordalás que no veu amb optimisme la temporada i mitja que li queda de contracte. Blanquinegres es troba en condicions d’afirmar que Bordalás no té encara decidit si la pròxima temporada serà l’entrenador del València C.F.L’entrenador alacantí posseeix de naixement un caràcter fortament competitiu. El seu únic objectiu des que va aterrar a Manises ha sigut, és i serà esprémer al màxim el rendiment de la plantilla. No obstant això, se sent defraudat pel comportament del club. Eixe club que fins fa uns dies no havia fitxat a ni un sol futbolista.

I sí, se sent decebut. No perquè al maig fitxara pensant que arribava al país de les meravelles. Bordalás se sent decebut perquè sabia que no anava a ser gens senzill, però s’ha adonat que l’organització esportiva del club és un complet desastre.

El míster va fer peticions molt concretes de cara al mercat estival i hivernal. Encara que tots els fitxatges han comptat amb el vistiplau de Bordalás, no són els que ell havia demanat. Sense anar més lluny, Bordalás no va intervindre en cap moment en el fitxatge de Ilaix Moriba. És més, li han afeblit la plantilla (eixida de Daniel Wass per a portar a jugadors que no complien el perfil de les peticions de Bordalás. 

Un cabreig que vam poder testificar els presents en la roda de premsa del Wanda Metropolità. L’entrenador va tocar sostre després de la setmana de marge silenciós que li va atorgar a Meriton com a gest de confiança. Però una vegada més, els fets ens demostren que és impossible confiar en Meriton i eixir victoriós.

L’oportunitat de Bordalás


Amb la seua arribada a València, Bordalás es trobava davant una oportunitat única de donar un colp sobre la taula en la seua carrera professional. Després d’estar des de 1993 fins a 2012 rondant els equips alacantins, va fer el pas a l’Alcorcón per a posteriorment entrenar a l’Alabés i al Getafe. Però asseure’s en la banqueta de Mestalla significava debutar en les lligues majors.

Els problemes de les lesions que ha patit el València tampoc han ajudat. En tots els trams de la competició Bordalás no ha pogut comptar amb algun de les seues jugadors referència, moltes vegades a conseqüència d’un mal diagnòstic/tractament per part del club, com és el cas de Paulista.

Futur


No podem dir que Bordalás es penedisca d’haver fitxat pel València, però en diferents moments de la temporada se li ha passat pel cap. Per davant queden uns mesos on si Meriton vol comptar amb Bordalás haurà de posar molt de la seua part: escoltar molt i fer més perquè l’entrenador no busque sort en un altre lloc. I hem de recordar que tal com va avançar Tribuna Deportiva i SER Deportivos, que la renovació de Gayà depén en gran manera de la continuïtat de Bordalás.

Malgrat esta informació, Bordalás acabarà esta temporada. El seu compromís és màxim amb el club i amb la idea que té sobre l’equip. Com va afirmar en roda de premsa, és el capità del vaixell i un capità no es baixa a la meitat del viatge.


L’enuig és gran i un parell de fitxatges no canvien la situació. No és qüestió que arribe l’un o l’altre futbolista. És qüestió que la confiança està trencada des del moment en el qual el club li promet fum per a tindre’l content. I com en totes les relacions, sense confiança no hi ha res.