+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Nolito es deixa voler per el VCF

Per Blanquinegres · 15 Maig, 2015

El jugador gadità, natural de Sanlúcar de Barrameda, i davanter del Celta de Vigo, Manuel Agudo, ‘Nolito’ va aparèixer via telefònica al programa de Mediterraneo TV, Sillas Gol. Durant uns minuts el jugador no va fugir a les preguntes que als últims dies vinculen al futbolista andalús amb un possible futur blanquinegre.

 

Vaig passar 2 anys al VCF, va ser un poc difícil, per això d’estar lluny de la família, però vaig estar molt bé. De la meua època a València encara tinc bons amics. Allí vaig coincidir amb Guaita, Pallardo o Pablo Hernández.

Mai es pot dir ‘D’este aigua no veure’… El València CF sempre ha sigut un gran d’Espanya, a més conec a gent com Enzo i Rodrigo i tenen un molt bon equip i espere que després del partit del diumenge li vaja molt bé.

Als meus anys a Benfica vaig coincidir amb Enzo i Rodrigo, i de segur Rodrigo donarà molt que parlar, és qüestió de temps i donarà molt més.

No tinc cap notícia sobre si algú del VCF ha preguntat per la meua situació en Vigo. Gràcies per les floretes, esta bé saber el que hi ha.

Per fi. Tots desitgem jugar, acabar quan toca i estar de vacances.

El partit serà molt difícil, el VCF té una gran plantilla i encara que tinguen un mal partit poden guanyar-te. No tenim res a perdre i tractarem de fer el nostre partit i dur-nos els 3 punts.