Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

No hi haurà acord PP-VOX i tampoc Mundial

Per Alex Alfaro · 28 Juny, 2024

Ho han intentat fins als últims minuts però a altes hores del dia d’ahir PP i VOX no van ser capaços d’aconseguir un acord per a presentar una moció d’urgència en el ple de l’Ajuntament que permetera assegurar que Lim no rebrà cap tipus de benefici urbanístic i al mateix temps posar unes condicions dures i fermes al València C.F abans que poguera obtindre qualsevol benefici urbanístic.

A pesar que les negociacions van ser pràcticament ininterrompudes al llarg dels tres últims dies, amb una rapidesa clara de Maria José Català per a tractar d’arribar als terminis del Mundial, les postures entre VOX i PP seguien molt distanciades, principalment pel que fa al tema de les garanties. Esta situació fins i tot va provocar que Juanma Badenas, regidor de VOX, retardara el dimarts una moció d’urgència presentada per Català en la qual es proposava un mecanisme amb el qual Lim podia tornar a incomplir.

En el ple del dia de hui no tirarà avant cap moció relacionada amb el València C.F i era l’última bala per a aquells que volien que hi haguera Mundial en 2030. L’RFEF es reuneix hui al Marroc amb la resta de membres de la candidatura ibèrica i la FIFA i realitzaran una proposta de seus en la qual no estarà el València ja que ni tan sols ha pogut ser avaluada o puntuada perquè el club no va signar el contracte stndart, comprometent-se a tindre acabat el Nou Mestalla en 2030.

No obstant això, si bé encara és prompte el més normal és pensar que les negociacions PP-VOX continuaran ja que encara els queda el ple de juliol per a evitar arribar al 3 d’agost sense cap tipus d’acord. Una nova pròrroga, l’enèsima, per a tractar de desbloquejar la situació.