+  PRIMER EQUIP  

No hi han més excuses

Per Blanquinegres · 04 Febrer, 2015

Nuno tornarà a treballa amb tota la plantilla al complet per tal de preparar la visita a Cornellà-El Prat, diumenge a les 19h.

 

El VCF torna, quasi un mes més tard, al treball amb tot el planter en condicions. L’última volta que Nuno va poder disposar de tots els integrants del vestidor blanquinegre, va ser per preparar el duel davant el Reial Madrid (2-1) a l’estadi de Mestalla.

Precisament, eixe partit va suposar l’acomiadament momentani de 2 jugadors vitals a l’esquema del tècnic portuguès, les dos ales dels de Mestalla, com son, Pablo Piatti i Sofiane Feghouli. L’argentí queia lesionat i deia adéu per a 4 setmanes. L’algerià, en canvi, partia cap a Guinea Equatorial per tal de disputar amb el seu combinat nacional, les raboses del desert, la Copa d’Àfrica. Més tard, Nuno va tindre que comptar amb l’absència d’Antonio Barragán, també per lesió. 3 baixes de 3 homes amb condicions de titular a este VCF.

De cara al partit de diumenge davant l’Espanyol, Nuno podrà, de nou, comptar amb 3 jugadors que son fixes als seus plans. L’argentí esquerra i el lateral dret, ja es troben totalment recuperats de les seues lesions i Feghouli, junt amb el seu combinat, ja ha dit adéu a la competició continental.

A l’acabar, dilluns passat, el partit de la Rosaleda, Nuno va assenyalar com a motiu de la nova derrota com visitant, que en eixe moment l’equip estava treballant sense les aportacions al camp de Piatti i Feghouli.

Per tant, a partir d’ara, amb l’arribada i recuperació d’estos noms, el VCF ja no te marge de maniobra per errar i no pot tornar a permetre’s una entropessada com la patida a partits com el de dilluns a Màlaga, Vigo, Granada o A Corunya.