ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

No hi ha pressa amb Jesús Vázquez

Per Blanquinegres · 29 Novembre, 2023

El retorn de Jesús Vázquez als terrenys de joc està cada vegada més a prop. Va estar en la banqueta el passat cap de setmana contra el Celta i porta entrenant més d’una setmana amb el grup. No obstant això, Rubén Baraja va explicar en sala de premsa que encara ha d’anar adaptant-se i agafant confiança: “Jesús ha passat un procés difícil, li falta encara ritme i hem d’anar veient-lo en funció a la seua evolució. Està molt millor i era una possibilitat. Ha estat calfant, però hem tractat de canviar un poc l’eixida per a tindre continuïtat i també estar preparats per a les pèrdues. A vegades, amb Gayà estàvem molt més alts i tenien eixe corredor pel costat esquerre. Hem tractat de compensar un poc això amb Yarek per a tindre sempre tres per a córrer cap arrere. Ens ha donat estabilitat. Jesús és un jugador que participarà prompte i esperem molt d’ell”

Els serveis mèdics i el cos tècnic prefereixen estar plenament segurs de la resposta del seu cos a la tensió competitiva després del trastorn neuromotor que va patir al setembre. El futbolista té l’alta mèdica, però no hi ha cap tipus de pressa.

Segons ha informat el Diario AS, el pla que ara mateix té el club és que el jugador tinga els seus primers minuts en el partit de Copa del Rei contra l´Arosa.