Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

FITXATGES  

No hi ha diners per a fitxar

Per Blanquinegres · 12 Juliol, 2017

“No hi ha diners”. Esta és una de les frases més repetides per Anil Murthy des del seu aterratge a Evian-les-Bains on la primera plantilla del València Club de Futbol està duent a terme el seu primer stage de pretemporada. Allí, el president de l’entitat va reunir-se amb Marcelino García Toral i, juntament amb el director general, Mateu Alemany, li va transmetre a l’entrenador que la situació econòmica i financera continua sent delicada i que els fitxatges van a seguir depenent de les vendes.

Així ho reflectixen tots i cadascun dels mitjans de comunicació que es troben desplaçats a terres franceses en les seues edicions de hui. Marca, As, Levante-EMV i Las Provincias concidixen en la informació. Fins i tot asseguren que al tècnic asturià no li va quedar una altra que recuperar a jugadors que en les últimes temporades no han donat el rendiment esperat. El cas que més crida l’atenció és el d’Aymen Abdennour. El tunisià, que continua en el mercat, no va a malvendre’s i en cas que no arribe una bona oferta es quedarà al vestidor.

D’altra banda, la idea dels mandataris seguix sent la de desfer-se d’Àlvaro Negredo i, en principi, no traspassar a Joao Cancelo, ja que el portugués s’ha devaluat i confien en el fet que la pròxima campanya recupere el seu millor nivell i, al mateix temps, el seu valor en el mercat.