ACTUALITAT  FITXATGES  VCF MESTALLA  

Nil Ruiz s’incorpora a l’stage en Eslovaquia

Per Manel Rumbau · 22 Juliol, 2023

Després de la delicada eixida d’Emilio Bernad al Racing de Ferrol per jugar en segona divisió la temporada que ve, el València Mestalla ja té el que serà el seu substitut baix els pals de la porteria de l’Antonio Puchades.

I es que el club de Mestalla acaba de confirmar el fitxatge de Nil Ruiz procedent del Barça Atlètic. Cal destacar que Ruiz sols ha disputat quatre partits amb el filial català, ja que ha tingut per davant Arnau Tenas. A més, quan no era disponible aquest últim, Márquez ha optat com ja va evidenciar a l’últim tram de la temporada per Ander Astralaga, el porter que venia de ser titular al Juvenil A del conjunt culer.

Així mateix, el porter de 20 anys té davant seu un repte complicat, ja que Bernad ha sigut una de les revelacions de la temporada del València Mestalla a 2a RFEF

No obstant això, a causa dels pocs efectius del primer equip durant aquesta pretemporada, el nou fitxatge del València Mestalla s’incorporarà a l’stage de pretemporada del club de Mestalla a Eslovaquia i Suïssa, de manera que podrà començar a treballar a les ordres de Baraja.