+  ACTUALITAT  

Nicola Rizzoli serà el jutge a Mònaco

Per Blanquinegres · 24 Agost, 2015

La UEFA ja ha designat el col·legiat que s’encarregarà de repartir justícia al partit de tornada de la fase prèvia de Champions a l’Estadi Louis II de Mònaco, on el VCF ha de rematar la feina en els 90 minuts que resten i certificar-se al 100% com equip de la propera edició de la UEFA Champions League. Nicola Rizzoli, de 43 anys i italià de Mòdena serà l’àrbitre responsable de viure un partit net i vibrant entre monegascos i valencianistes.

Este arquitecte, de professió, va arribar a l’arbitratge professional a l’any 2002 arribant ja a dirigir un total del 201 partits de Serie A. La seua consagració al màxim nivell europeu va arribar al 2007, des d’aleshores, entre Champions, Europa League i altres compromisos UEFA a nivell Clubs i seleccions, Rizzoli suma un total de 65 partits en els qual va repartir justícia. Altre dades al seu currículum són, per exemple, la responsabilitat que va tindre a la Final del passat Mundial celebrat a Brasil que va enfrontar a Argentina i Alemanya i el premi que atorga la IFFHS que el va designar com millor àrbitre de l’any 2014. Un àrbitre amb prou de taules.

Finalment, el VCF ja sap el que es tindre la seua supervisió a un partit, en concret a 2 partits, a més a més, del nivell del de demà, de Lliga de Campions. Amb Rizzoli, els de Mestalla no han perdut, però tampoc han guanyat. Al 2010, a Ibrox Park, el VCF d’Unai Emery empatava a 1 gol i una temporada més tard davant el Chelsea a Mestalla es tornava a repetir el resultat d’empat a 1 gol. Unes efemèrides amb este col·legiat que de segur molts valencianistes signarien abans de que la pilota comence a rodar demà sobre el camp de l’AS Mònaco.