ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nico González té un esquinç lleu en el turmell

Per Alejandro Fernandez · 04 Abril, 2023

El migcampista del València, Nico González, no va poder jugar la segona part en el partit d’ahir contra l’Almeria a Mestalla. Després d’eixir al terreny de joc, el jugador es va provar, però va veure que no estava en les condicions idònies per a afrontar els segons quaranta-cinc minuts i va demanar el canvi a Rubén Baraja.

Després de sotmetre’s a les proves mèdiques per a conéixer la magnitud de la lesió, estes han definit que Nico González té un esquinç lleu en el turmell. Dins de la mala notícia, la part positiva és que no és una lesió de gravetat i tot ha quedat pràcticament en res. 

El jugador treballa ja amb el club per a acurtar els terminis i estar disponible per al pròxim partit, fonamental de cara a l’objectiu, que es disputarà el diumenge a Almeria a les 18:30h. Si no arribara a este partit, sí que arribaria al següent partit a Mestalla contra el Sevilla.

Nico González ha tornat recentment de la lesió i encara es trobava agafant el ritme de competició. Ahir va ser un dels noms valencianistes de la primera part, però no va poder entrar en la segona. El cedit va retallar fins a tres setmanes en la seua llarga lesió i treballa ja per a tornar com més prompte millor.