La millor informació del ValènciaCF en valencià

Nico González no podrà jugar davant el FC Barcelona
,

Nico González no podrà jugar davant el FC Barcelona

COMPARTIR

Nico González va arribar cedit en este mercat d’estiu per a reforçar el migcamp del València. L’acord amb el FC Barcelona es va tancar amb una cessió sense opció de compra. Des del primer moment, Nico va afirmar que el seu desig era triomfar en el Barça. Per tant, pareix molt complicat que puga continuar en el València a partir de la pròxima temporada. 

El Barça no permet que Nico puga jugar davant ells

Un altre aspecte a tindre en compte és què passarà esta temporada quan s’enfronten el Barcelona i el València. Segons ha informat el Desmarque VCF, el Barça va incloure una clàusula en la qual s’indicava que Nico González no podria jugar davant ells.

Per tant, en la setmana del trenta d’octubre, data en la qual s’enfrontaran el València i el FC Barcelona a l’estadi de Mestalla, Nico no podrà entrar en la convocatòria. Esta és una situació complicada per a Gattuso, ja que només té cinc futbolistes en plantilla per a eixa demarcació. 

Lino no va tindre clàusula de la por 

D’altra banda, cal recordar que Samuel Lino, futbolista brasiler cedit per l’Atlètic de Madrid, sí que va poder jugar davant el seu equip. El club madrileny no va incloure cap clàusula i Samuel Lino va disputar eixe partit davant els seus antics companys.