ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nico González ja està recuperat de la seua lesió

Per Joan Marc García · 08 Març, 2023

Nico ja està preparat per a tornar als terrenys de joc. El migcampista està a punt de reaparéixer sobre la gespa de Mestalla i la cita clau serà davant del CA Osasuna aquest mateix dissabte. Després d’uns quants dies entrenant amb el grup, tot apunta que el jugador cedit pel FC Barcelona tornarà a la convocatòria i disputarà els primers minuts després de la lesió que l’ha tingut apartat més de 2 mesos. El migcampista s’ha recuperat d’una lesió que, a priori, necessitava al voltant de tres o quatre mesos de recuperació. Tot i això, ha aconseguit reduir terminis i tornar abans del previst. La seva aportació d’ací al final ha de ser clau per ajudar el València a aconseguir la permanència.

Sobre la seua ràpida tornada als terrenys de joc ha parlat Nico González davant els micròfons de VCF Media: “Em vaig marcar l’objectiu de tornar aquesta setmana, em vaig fixar un pla i ho he donat tot per complir-lo“. Fins i tot, assegura que està “al 100%” i se sent preparat per ajudar l’equip de cara al partit davant l’Osasuna.

“Estic molt content per tornar. Tinc moltes ganes. Han estat un parell de mesos durs, però el moment ja ha arribat i estic molt feliç. Porte entrenant amb el grup des de la setmana passada i estic content pel ritme que vaig tenint. No tinc molèsties. Dijous passat es van fer 8 setmanes de l’operació. Hem avançat la tornada algunes setmanes i ha anat tot molt bé”, explica el futbolista.

El migcampista estarà per primera vegada aquest dissabte a les ordres de Baraja després de perdre’s nou partits de Lliga amb el València, els tres últims de Gattuso, tres amb Voro i els últims tres del Pipo. Nico ha parlat per primera vegada del seu nou entrenador: “M’ha explicat la nova idea que tenim. Tots els entrenaments em van preguntant. És important adaptar-me a la nova idea i agafar ritme. El meu pare recordava un partit a Riazor en què el cobria Baraja”, ha explicat Nico.

El migcampista confia en la força de Mestalla i en el suport de l’afició per escapar de la zona baixa de la classificació: “Evidentment, és una situació molt complicada, però l’equip està notant el canvi. L’últim partit es va notar que l’afició és molt important per a nosaltres. Quan l’equip està al màxim, Mestalla està més.