ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nico està disponible, Diakhaby és dubte i Thierry i Catillejo ja xafen la gespa a Paterna

Per Joan Marc García · 24 Abril, 2023

Després de la victòria importantíssima d’ahir a Elx, el València ha tornat a la feina a la Ciutat Esportiva de Paterna per començar a preparar un altre xoc crucial. Dijous, els de Baraja es veuran les cares amb el Reial Valladolid a Mestalla a les 19.30 hores. Com és habitual els dies després de partit, els titulars han fet treball regeneratiu al gimnàs, mentre els suplents s’han exercitat sobre la gespa.

Mouctar Diakhaby, va sortir lesionat al Martínez Valero, i Nico González, també va patir problemes i va ser substituït al descans. El jugador cedit pel Barça està en plenes condicions i estarà disponible davant el Valladolid si no passa res estrany.

Pel que fa al de Guinea, Baraja, al ser preguntat per ell durant les declaracions post partit, va dir que pareix una torçada de turmell i que serà qüestió de com evoluciona. Per tant, Diakhaby serà dubte fins el final per al partit del dijous, on el València es juga molt contra el Valladolid.

Thierry i Catillejo apuren per arribar a Cadis

Thierry Correia i Samu Castillejo han saltat a la gespa amb readaptador per començar una nova fase en la recuperació. Un altre dels que venia tocats, Fran Pérez, ha fet part de la sessió amb el grup i se li espera dijous.

Els que no han estat a l’entrenament han sigut Justin Kluivert i Marcos André, que segueixen lesionats i segur que no hi seran les pròximes setmanes. A més, el brasiler ha sigut operat del trencament del menisc extern del genoll dret, lesió que el tindrà apartat tot el que resta de temporada.