ACTUALITAT  

Nickeil Alexander-Walker, jugador dels Timberwolves de l’NBA, apareix amb una camiseta del València

Per Joan Marc García · 30 Gener, 2024

Nickeil Alexander-Walker, jugador dels Minnesota Timberwolves conegut per molts aficionats de la NBA pel seu talent i per altres seguidors del bàsquet per la seua participació en el Mundial 2023 amb Canadà, va ser el protagonista abans del partit, probablement, sense esperar-se’l. El públic valencianista va reacciobar amb la grata sorpresa de veure una de les camisetes més mítiques del València CF representada  per un jugador d’un dels millors equips de l’NBA.

Els Minnesota Timberwolves van ser els encarregats de mostrar la camiseta del seu jugador, mencionant fins i tot al València en una publicació que diu el que agrada “portar camisetes retro de futbol”. Sens dubte, les camisetes de futbol sempre han tingut un rendiment enorme en vendes, però ara s‘ha produït un pic a l’hora de vestir camisetes antigues.

D’aquesta manera, Alexander-Walker va lluir amb estil la camiseta de la temporada 2000-2001 amb la característica publicitat de Terra Mítica. És la camiseta que va portar el València a la final de la Champions el 2001, en la qual va ser subcampió després de caure als penals davant del Bayern.