ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Ni per a pagar als jugadors: el València torna a recórrer als pagarés

Per Alex Alfaro · 01 Febrer, 2023

La directora financera del club, Inma Ibañez, va estar durant el dia d’ahir a la Ciutat Esportiva de Paterna en un matí on van ocórrer moltes coses. Gattuso es va acomiadar, Voro va dirigir el seu primer entrenament, Lay Hoon va tindre un discurs amb la plantilla, no van arribar fitxatges i a més el club va comunicar als jugadors que no tenien diners ni tan sols per a poder fer front als salaris.

Tal com ha avançat Superdeporte, el València ara mateix no té liquiditat com per a afrontar el pagament de les nòmines de la plantilla. El club segueix sense alçar cap a nivell econòmic i la delicada situació a nivell esportiu no ajuda en res.

El club ja s’ha tornat a posar en contacte, com ja van fer la temporada passada tal com reflecteixen els comptes anuals, per a oferir a la plantilla el pagament de la meitat de les fitxes mitjançant pagarés a quatre mesos i amb l’avantatge de fer-ho amb interessos.

Diferents jugadors ja han donat el vistiplau mentre que uns altres han assenyalat que serà una decisió que hauran de prendre els agents i advocats.