ACTUALITAT  CRÒNIQUES  PRIMER EQUIP  

CRÒNICA: Ni la unitat A ni la unitat B poden amb el Castelló

Per Alex Alfaro · 03 Agost, 2022

Ni la unitat A, ni la unitat B ha pogut amb el Castelló, equip de primera federació. Malgrat trobar grans diferències entre titulars i suplents, cap dels dos grups de jugadors van ser suficients per a aconseguir un empat en Castalia. La unitat B va mostrar una imatge molt similar a la que vam veure en St Gallen, i la millor notícia ens la deixa Lino: bons minuts del segon fitxatge del València amb desborde, dispars i intensitat.

3 baixes en la convocatòria

El València arribava a Castelló amb l’objectiu d’emportar-se el cinqué amistós de la pretemporada però amb la ment més posada en el mercat que en el verd. Per a Castalia era un dia especial, de presentació d’una plantilla carregada de novetats davant la seua afició. D’altra banda, el València presentava l’onze B, molt semblant al de Saint Gallen amb la diferència que aquesta vegada el punta va ser Hugo Duro i Mosquera va acompanyar a Diakhaby. A més, Maxi Gómez i Marcos André es van quedar fora de la convocatòria per molèsties, i Cillessen tampoc va viatjar a Castelló perquè es trobava camí a Holanda per a tancar la seua eixida.

Mal inici

El partit va començar de forma molt similar al que vam veure contra el St Gallen. Una unitat B a la qual li costava déu i ajuda eixir de camp propi i que concedia massa espai arrere. En els primers minuts la va tindre el Castelló, després d’una distracció entre Comert i Jesús Vázquez que va deixar una pilota solta en el segon pal.

El València va saber respondre amb possiblement la millor ocasió de la primera part en un mà a mà que va tindre Fran Pérez que finalment no va poder batre la porteria de Campos i va malgastar l’ocasió.

Foulquier, esta vegada en el lateral dret, tampoc va tindre un gran inici. Després de diverses pèrdues, el Castelló va aprofitar una de les seues eixides per a arribar sol i batre a Jaume Domenech.

Després de la pausa per a la hidratació, el València va voler dominar en el partit, encara que en cap moment va aconseguir traspassar els tres quarts de camp amb seguretat i fermesa.

En la segona part, el major al·licient que vam tindre va ser l’entrada al terreny de joc de Lino. Els primers minuts del recent fitxatge valencianista van ser molt bons, amb desequilibri, bones passades i fins a alguna ocasió per part del brasiler.

Gattuso va introduir durant els últims 20 minutos a la unitat A, que malgrat fer un pas cap avant i dominar el partit, no va ser capaç d’empatar el partit.

El partit va acabar amb una derrota en Castalia on la millor notícia van ser les bones sensacions que va deixar Lino No obstant això, torna a quedar clar que l’equip necessita fitxatges com el menjar, principalment en el mig del camp. Per no parlar de les diferències descomunals que existeixen entre la unitat A i la unitat B.