La millor informació del ValènciaCF en valencià

Newcastle i Fenerbahce, a la lluita per Maxi Gómez
,

Newcastle i Fenerbahce, a la lluita per Maxi Gómez

COMPARTIR

La secretaria tècnica blanquinegra està tractant de tancar la tercera gran venda respecte al Fair Play: la de Maxi Gómez. El davanter uruguaià ha tingut durant molts dies la clau per a reactivar el mercat che, i sobre el seu traspàs al Fenerbahce no hi ha res oficial, ja que l’oferta turca no convenç al València.

Estil turc

Tot i que els seus dos últims anys no han sigut gens bons, Maxi encara té mercat perquè és internacional amb Uruguai i tan sols té 25 anys. És per això que els clubs pensen que poden recuperar la seua millor versió i més a Turquia, on els davanters físics i rematadors agraden molt a l’afició i a l’estil de joc dels entrenadors.

Diferències i el Newcastle

No obstant això, segons Yagiz Sabuncoglu ha entrat un nou equip a la lluita per Maxi: el Newcastle. L’equip més ric del món ha preguntat per la seua situació, però encara no ha realitzat cap oferta formal. Per la seua part, segons ha pogut saber Blanquinegres, ara mateix el Fenerbahce no es planteja fer una segona oferta, ja que la diferència entre el que demana el València (12) i el que proposa l’equip turc són quatre milions.