+  PRIMER EQUIP  

Neville s’incorpora als entrenaments davant les baixes

Per Blanquinegres · 30 Juliol, 2015

El València CF continua sumant carrega de treball per tal de buscar el punt òptim al SportCentrum de Kamen. La temperatura continua sent agraïda per als jugadors encara que no igual de be per a tots.

Rubén Vezo, amb les baixes temperatures i la forta pluja es troba passant un procés febril que el té fora de la dinàmica de grup. Altre que no es troba en plenes condicions per treballar a les sessions de Nuno és, Fede Cartabia qui es troba en problemes estomacals. Per últim, el lateral, Antonio Barragán, és futbolista qui més preocupa dins d’el cos tècnic, ja que des d’ahir pateix un fort colp que l’ha obligat a visitar el centre mèdic més pròxim a Kamen per tal de coneix l’abast més exacte de les molèsties físiques del gallec, sevillà d’adopció.

Estes sensibles baixes han obligat a Nuno a tirar del seu cos tècnic per tal de poder completar un exercici de partit en la màxima normalitat possible i amb l’exigència necessària. Nuno que pot presumir de comptar amb tot un campió de la Lliga de Campions ha tirat mà de Phil Neville per a la posició de ‘5’. L’ex del United ha demostrat que, tot i que fa un parell d’anys va deixar la pràctica del futbol de forma professional, no ha perdut la seua essència.

Esta mateixa vesprada, al conjunt valencianista li espera altra sessió més. El temps apressa i l’objectiu de la temporada cada volta es troba més i més aprop.