+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Neville: “Enguany hem de millorar quedant 3ers, 2ons o 1ers”

Per Blanquinegres · 13 Juliol, 2015

El nou tècnic assistent de Nuno Espírito Santo a la banqueta, el mític jugador del United, Phill Neville, continua mostrant-se cara al públic de Mestalla. L’ex jugador es mostra molt il·lusionat per esta nova oportunitat que el món del futbol li dóna tant a ell a nivell professional com a la seua família.

 

 

Ha sigut una setmana molt bona. Quan vaig parlar amb Nuno, ell estava molt motivat però no sabia que anava a trobar-me. És un nou país, una nova ciutat, una nova cultura, jugadors nous.

Els jugadors han estat fantàstic, la seua actitud ha sigut bona i ara només vull que comence la temporada. Vull passar molt anys ací al València CF.

Estar ací a València es per dos, tres raons. Primer vull conèixer una nova cultura, poder conèixer altra Lliga, conèixer altre idioma. També el treballar amb el que és probablement un dels millor tècnics joves d’Europa i en uns dels millors equips d’Europa amb jugadors molt joves que volen aprendre. Ells tenen fam. Igual que jo com entrenador. Soc jove i vull aprendre i tinc fam per millorar.

Durant la meua carrera sempre he sigut jo qui ha pres les decisions. He jugat al Manchester, a l’Everton, he entrenat al Manchester, he treballat a la televisió. Esta ha sigut una decisió familiar. Si la meua família no haguera volgut vindre a València, jo no estaria ací. Ells estan emocionats amb este repte. Els meus dos fills estan aprenent castellà. És un mon diferent per a ells. Ni la meua esposa ni jo hem viscut ma fora d’Anglaterra o Manchester. Per això, esta és una nova experiència per a tots nosaltres i estem emocionats.

Conec a Peter des de fa 2 anys. Tot el que fa és per a que vaja bé. Vol fer una projecte il·lusionant. I això és important.

La temporada passada vam ser acabar 4rts i enguany hem de millorar quedant 3ers, 2ons o 1ers, classificar-nos per a la Lliga de Campions i continuar creixent.

Nuno va posar-se en contacte amb mi. Volia que jo estiguera ací. Vol que el Club millore. Ell vol guanyar la Lliga de Campions, vol guanyar la Lliga. La nostra filosofia es pareguda. Ens agrada treballar dur. Demanem intensitat alta i volem qualitat.

Cada dia estic aprenent 10 paraules diferents. A vore si en un mes puc utilitzar-les totes juntes. Crec que la paraula més important és ‘Amunt’. Tots amb els que parle me diuen ‘Amunt València’, així que esta és la és important.