Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  EIXIDES  PRIMER EQUIP  

Neuer considera marxar a la MLS i Mamardashvili podria tindre lloc al Bayern

Per Eva Tortajada · 05 Juliol, 2024

El futur de Giorgi Mamardashvili continua en l’aire després que l’oferta que el Newcastle United va fer per ell no complira les expectatives del jugador i del club. Diversos equips estan interessats en el fitxatge del porter, especialment després de l’excel·lent rendiment que ha mostrat a l’Eurocopa, però encara no hi han negociacions ni ofertes formals.

Un dels clubs amb interés en el georgià, tal com van avançar des de El Desmarque, és el Bayern de Múnich. No obstant això, per a Mamardashvili no era una opció a considerar. El jugador va haver de contestar una pregunta al respecte després de la derrota de la seua selecció front a Espanya i la seua resposta va ser clara: “El Bayern continua tenint al millor porter del món. Per tant, actualment no és possible anar allí. Només aniria allí si vaig a jugar. Si no jugue, llavors no“.

Malgrat la fermesa de Mamardashvili front a la possibilitat de fitxar pel Bayern, unes noves declaracions de Manuel Neuer podrien canviar totalment el panorama. El porter alemany va fer unes declaracions a WELT Sport en la prèvia del partit de quarts de final i va obrir les portes a eixir del club: “La MLS seria una opció. Vaig parlar sobre aquest tema amb Bastian Schweinsteiger, que jugava allí. Però cal pensar-ho detingudament. També perquè allí juguen molt en gespa artificial, la qual cosa no és ideal per a un porter”.

A més a més, el jugador va expressar que sempre ha tingut “consultes i ofertes”, però que mai ha acceptat cap perquè “el Bayern era el millor lloc per a mi per l’ambient i la plantilla”. Per altra banda, malgrat considerar la MLS, Neuer té clar que Aràbia Saudí i Qatar no són opcions a considerar.