+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Negredo: “Som tercers, no volem baixar-nos d’ací”

Per Blanquinegres · 01 Abril, 2015

Els jugadors del València CF Álvaro Negredo i Javi Fuego han sigut els protagonistes de l’emotiva sessió de signatures que ha tingut lloc aquest dimecres, 1 d’abril, en la Megastore situada en la Plaça de l’Ajuntament de València.

Posterior a la sessió de firmes el davanter valencianista ha fet declaracions per a VCFRadio:

SESSIÓ DE FIRMES
“És un plaer que vinga tanta gent, sentir-te volgut és tan bonic que no ens costa gens traure un somriure signant autògrafs i fent-se fotos. La gent té il·lusió i nosaltres hem de tenir gestos com aquests, estic encantat”

SOBRE JAVI FUEGO
“És un gran company que fa en el camp un treball espectacular que no es veu tant com deuria. Ningú li ha regalat res. Mereix aquesta renovació que s’ha guanyat per mèrits propis”

VILLARREAL
“Va a ser un partit complicat perquè davant hi ha un rival que està molt bé treballat, nosaltres jugarem les nostres bases, tenim un joc marcat i tenim una bona dinàmica a Mestalla, que també s’ha vist ja fóra. Jugar a casa és un factor a favor nostre perquè la gent està molt ficada i anirem en volandes. Cal anar a gaudir i a per l’objectiu de la Champions”

ASPIRACIONS
“Anem a eixir a guanyar sempre, no podem eixir a renunciar gens i si estem on estem és perquè hem eixit sempre a competir i a pels tres punts, hem intentat manar sempre. D’ací al final de temporada haurem de donar molt més per a aconseguir l’objectiu, estem en aqueixa tercera plaça i no volem baixar-nos d’ací, el mínim és ser tercer, depén de nosaltres estar en aqueixa plaça i veure el que fan els de dalt, que és veritat que no fallen molt”