+  PRIMER EQUIP  

Amb Negredo lesionat, Alcácer serà titular a Elx

Per Pere Alapont · 16 Març, 2015

Paco Alcácer tornarà a ser titular amb el València al partit del pròxim divendres a l’estadi Martínez Valero d’Elx a causa de la lesió que Álvaro Negredo va patir en l’encontre contra el Deportivo. Més tard es va saber que esta afectava el genoll esquerre del davanter madrileny, tot i que no s’ha estimat encara un període de baixa. El que si sembla clar és que Alcácer estarà a l’onze inicial al partit del dia 20.

El davanter de Torrent va tornar a tindre minuts al passat partit contra el Deportivo, a pesar que no s’havia deixat clar en cap moment que estiguera recuperat al 100% de la seua lesió. El jove futbolista va aprofitar els minuts dels quals disposà i segons després de botar a l’herba va anotar el gol que sentenciava l’encontre en una acció molt habitual en ell; llest dins l’àrea, estant al lloc adequat al moment adequat.

Prèviament, Alcácer s’havia perdut quatre encontres, a més d’haver de remuntar-se fins al 20 de desembre del 2014 per a recordar el seu últim gol en Lliga, que va ser contra l’Eibar a Ipurúa.