+  DECLARACIONS  

Negredo: “Hem errat les nostres ocasions i després ho hem pagat”

Per Blanquinegres · 01 Desembre, 2014

Debutava Álvaro Negredo com titular en l’estadi de Mestalla i davant el nivell del partit de hui s’ha mostrat amb millor sensacions després de 2 partits ja sent titular. Per al de Vallecas, “malgrat el bon partit ens marxem fotuts, hem tractat de mantindre sempre la línia de pressió molt alta”.

Tot i el malestar de perdre en el 90 més afegit, el ‘9’ del València s’ha mostrat content amb el treball del grup, després a l’hora de tancar la feina “és cert que hem errat les nostres ocasions i després ho hem pagat”.

La noticia negra del dia, llevant un poc l’emoció el partit de hui ha sigut l’agressió i posterior mort d’un aficionat del Deportivo, Negredo ha mostrat el seu rebuig total a l’agressió i assassinat.

Ja son 3 jornades consecutives sense conèixer la victòria, tot i que açò suposa 1 punt de 9 possibles, per al davanter madrileny “no hi han dubtes en el vestidor. Sabem el nostre objectiu, els jugadors que tenim, cal alçar-se i seguir, no hi ha més”.

La competició no dona lloc a la relaxació i la Copa del Rei apareix en l’horitzó dels blanquinegres. “Res és còmode, Vallecas és un camp molt difícil, on la gent apreta de valent”. Encara que el València es troba en una part del quadre de la competició del KO molt factible, Negredo prefereix anar pas a pas i “no pensem més enllà de superar l’eliminatòria davant el Rayo”.