+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Negredo es posa a disposició de Gary Neville

Per Cristian Año · 07 Desembre, 2015

El davanter del València CF, Álvaro Negredo, sembla que torna amb més força que mai. El jugador ha passat per un dels seus pitjors moments com a futbolista. De 9 partits que ha disputat aquesta temporada, entre Lliga i Champions League, sols ha jugat els 90 minuts en la visita al Rayo i la visita del Zenit. Així i tot, el jugador sempre ha mostrat un gran compromís i moltes ganes de poder triomfar ací.

A més a més, el jugador va ser operat d’urgència per apendicitis, i l’ha apartat del terreny de joc unes tres setmanes més. Ara ja l’hem vist recuperat i entrenant amb el grup, cosa que ha creat interés per saber quina serà la seua situació amb l’arribada del nou tècnic.

Negredo ja pot estar preparat per al primer partit que dirigirà Gary Neville aquest dimecres, enfront de l’Olympique de Lyon. Si l’entrenador ho considera convenient, Negredo estarà a la seua disposició en un partit on el València es juga la permanència en la Champions League. El davanter ja té ganes de demostrat per què està ací.